Korenbloem fietspad Veele 2400p Fotojean

ONZE PRINCIPES

Wij werken aan een lokale economie, gezond(er) voor mens, dier en planeet. En graag schotelen we jou verrassend doordacht (h)eerlijk eten voor. In alles wat wij aanbieden -ter plekke in Westerwolde, in jouw lunchbox of bij jou op locatie- houden wij namelijk rekening met een aantal verrassend doordachte aspecten.

 

We noemen er een paar:
 

 1. Verrassend doordacht gezond:
  Elke maaltijd is zo samengesteld dat deze een toegevoegde waarde voor jouw gezondheid en je omgeving heeft.

 2. Verrassend doordacht lokaal:
  Ruim 60% van de ingrediënten is afkomstig van lokale boeren en producenten. Daar waar het uit Westerwolde kan komen betrekken we het uit deze regio.

 3. Verrassend doordacht in onze C02-neutrale en klimaatneutrale voetprint: Door met zoveel lokale producten te werken hebben onze gerechten een veel lagere voetprint in vergelijking met ons gemiddelde voedsel dat circa 30.000 kilometer heeft afgelegd voor het op ons bord belandt.

 4. Verrassend doordacht persoonlijk en gastvrij:
  Hartelijkheid en Gastvrijheid staan bij ons voorop.

 5. Verrassend doordacht divers:
  Je ingrediënten van vooral lokale boeren en producenten betrekken, betekent dat je met het seizoen mee-eet. Dat biedt veel voordelen voor wat betreft diversiteit.

 6. Verrassend doordacht authentiek:
  Wij werken graag met kleine ambachtelijke producenten en ook onze eigen kooktechnieken en smaken zijn authentiek: omdat we niet met smaakversterkers werken maar met kruiden en met bijvoorbeeld vergeten groentes die rijk zijn aan bijzondere smaken & voedingsstoffen.